2013/04/13

11. rész


Sziasztok! Meghoztam az új részt...már megint késtem vele, tudom! Sajnálom, de mostanában nem a blogolás áll első helyen, de próbálok időt szakítani rá és most itt van az eredmény! Sokat nem mesélek róla, remélem tetszeni fog nektek és újra sokat kommiztok! A kövi rész újra 7 komment után jön!

Ui.:Köszönöm a 17 rendszeres olvasót, a 9 kommit ez előzőhöz és a 4200+ oldalmegjelenítést! Hihetetlenek vagytok.

Unexpected guest


-Nagy baj van és szükségem van a segítségedre!
-Mi lenne olyan nagy baj? És miért pont az én segítségemre van szükséged? 3 éve nem láttalak, nem találkoztunk és most hirtelen felhívsz, hogy baj van?-értetlenkedve kérdezett vissza, amitől én elég ideges lettem
-Valószínűleg tényleg nagy lehet a baj ha téged hívlak, nemde? Nehogy azt hidd, hogy máshoz nem tudnék fordulni, és remélem nem gondoltad azt, hogy szívesen felhívtalak, és, hogy hirtelen elkezdtél hiányozni, mert még mindig teljes szívemből gyűlöllek és mindent bánok, ami 3 évvel ezelőtt történt és csak itt hagytál magamra, miután megaláztál! Szóval nem neked kellene felháborodva lenned! Bántalmaztál aztán elmentél! Tudod mennyire fájt ez nekem?-ordítottam a telefonba
-Beléd meg mi ütött? Nem akartalak bántani én csak...nem is tudom mi volt akkor velem!
-Hagyjuk Brad! Nem érdekel a szánalmas magyarázkodásod!-magam elé képzeltem az arcát és ha ott állt volna előttem menten arcon köptem volna. -Ami történt megtörtént, nem is ezért hívtalak!
-Akkor miért? Kiböknéd végre?
-Igazából nem telefon téma, de most tényleg segítened kell!-egy ideig csöndben voltam, próbáltam úgy elmondani a történteket, hogy ne sírjam el magam újra -Szóval az van, hogy egy személynek nagy szüksége van rád, az életét mentenéd meg, ha segítenél!
-Ki lenne az a személy? Bonnie ne beszélj már rébuszokba! Mondd el mi van?
-Hát...van egy-csuklott el a hangom és a könnyek újra a szemembe szöktek de gyorsan letöröltem őket -Van egy lányod, aki súlyos leukémiában szenved és egy új csontvelőre van szüksége, mert ha nem kap minél hamarabb, akkor meghal! Hidd el nem viccelek! Ide kell jönnöd azonnal Canterbury-be. Ahogy tudsz szállj fel az első gépre!
-Várj, álljunk meg egy szóra! Van egy lányom? És ezt csak most mondod? 3 éven át titkoltad előlem, hogy van egy lányom?-hangján hallatszott az idegesség és egyben a meglepettség is
-Tudod, ez akkor történt mikor bántottál engem és senki mással nem voltam akkor együtt csak veled és csak te lehetsz az apja!
-Nem hiszem el! Ezt nem hiszem el-ismételte meg szavait -Tesztet kell csináltatnunk!
-Mi van? Nem hiszel nekem? Te nem vagy normális. Hogy hogy nem fogod fel, hogy a lányod súlyos beteg? és te még húznád azzal az időt, hogy tesztet csináltatsz? Nem fogod fel a dolog súlyát Brad?-újra csak ordítottam a a kezem ökölbe szorult és erősen belevágtam a kormányba majd hirtelen kiszálltam a kocsiból.
-Figyelj! Ide jössz és személyesen megbeszéljük. A vizsgálatok alapján majd kiderül minden. Csak gyere ide! Nem érdekel, hogy hogyan oldod meg csak gyere már...
-Jó, elmegyek csak mert az állítólagos gyerekem beteg.-a hangján hallottam, hogy nem tetszik neki és nem szívesen csinálja meg
-Komolyan mondom! Még mindig annyira kibírhatatlan vagy, mint régen, nm is tudom, hogy hogyan tudtam téged valaha is szeretni?! 
-Ez nekem sok Bonnie!
-Ennyi a válaszod? Neked áll feljebb még ezek után is, még mindig? A helyedben szégyellném magam, hogy ezt tetted velem és az lenne a legkevesebb, hogy szó nélkül idejönnék és segítenék, még ha nem is az én gyerekem lenne Sarah. Nem hiszem el, hogy még kérdőre vontál!
-Sajnálom. Amint tudok megyek! Hívlak ha megérkeztem!-talán már felfogta, hogy tényleg szükségem van rá. Már csak reménykednem kell, hogy tényleg meg is teszi Sarah-ért.
-Végre megjött az eszed! Mindent elmondok alaposabban ha ide értél. és majd elmegyek érted kocsival a londoni Heathrow reptérre. Oda gyere kérlek!
-Jó ott leszek! Majd hívlak!
-Oké...szia!-csaptam le a telefont.
-A fenébe is!-rúgtam idegességembe az autó kerekébe. Dühös voltam...Nem akartam, hogy a szemem elé kerüljön valaha is újra Brad, de a lányomért meg kell tennem. Bárcsak más valaki lenne az apja. Minden miattam van, ha nem lettem volna annyira hülye, most nem itt tartanánk.

Visszaültem a kocsiba és visszaindultam a kórházba. Azonnal Sarah-oz mentem. Anya és Jenna még mindig ott voltak.
-Hát, megjöttem!-szóltam hozzájuk majd a lányomhoz siettem és megpusziltam az arcát. Annyira sápadt volt, mintha egy élettelen baba feküdne az ágyon.
-Bonnie, végre, hogy itt vagy! Mondd, hogy sikerrel jártál.
-Mondhatjuk úgy is anya, hogy félig meddig!
-Mi az, hogy csak félig?-nézett rám Jenna
-Elértem Brad-et és elmondtam neki, hogy mi történt csak hát nem épp úgy fogadta először a dolgokat, ahogy kellett volna, bár én erre számítottam.
-Mert mit csinált?
-Amint kimondtam, hogy van egy lánya, és ez nem elég, de még súlyos beteg is még ő háborodott fel és most ide jön de apasági tesztet akar! Mintha nem tudta volna, hogy akkoriban nekem ő volt az első és utolsó férfi és csak ő lehet az apja. Tudom, hogy tudja csak túl nagy a büszkesége ahhoz, hogy bevallja magának, hogy hibázott. 
-Tessék? Mekkora egy rohadék!
-Ez még hagyján! De ideges lett, hogy nem kerestem fel, hogy elmondjam neki, hogy született egy gyereke...Nem tudja milyen nehéz volt ez nekem?! Undorodtam tőle...és még most is.
- Elhiszem kincsem, hogy ezt nem tudod hamar feldolgozni de ez már nem lesz jobb, lehet, hogy segíthet Sarah-n.-nyugtatott anya
-Csak ezért imádkozok! Remélem tényleg segít majd! Bele kell törődnie, hogy van egy lánya és már nem mondtam elégszer de segítenie kell neki! Áhhh, bele fogok őrülni ebbe a tehetetlenségbe és még Brad is felbosszantott de nagyon!
-Figyelj ide Bonnie!-fordított maga felé Jenna -Nagyon ki vagy merülve! Egész éjszaka Sarah mellett virrasztottál, nem csodálom, hogy ki vagy készülve, mikor semmit sem pihentél. Mi lenne ha most szépen haza mennél és össze szednéd magad, aludnál  pár órát? NYUGODTAN!-emelte meg hangját
-Nem akarom itt hagyni Sarah-t. Mi lesz ha valami új fejleményt hoz a doki és én nem vagyok itt?-néztem vissza rá ideges arccal. Nem akartam mozdulni innen.
-Nincs semmi tiltakozás. Most szépen hazamész és itt maradok Sarah-val. Vigyázunk rá! De most menj...kérlek!
-Hát jó, lehet, hogy haza megyek egy kis időre! De nemsokára jövök vissza.
-Maradj ameddig szeretnél Bonnie! Itt leszünk!-ölelt meg anya és mutatott az ajtó felé, hogy indulhatok haza. Mosolyogtam és hazaindultam. Próbáltam kizárni mindent a fejemből mikor hazaértem és csak pihenni szerettem volna. Gyorsan lefürödtem és átöltöztem, de mielőtt lepihentem volna felnéztem Twiterre is egy kicsit...megnézem mi történt ebben az egy napban míg nem voltam itt.

Láttam a tegnapi koncertről sok képet, én sajnos ezeket nem tudtam megosztani a többiekkel. Ekkor eszembe jutott Niall is. Milyen kedves volt velem, nekem pedig ott kellett hagynom. Sajnáltam őt...de nem tudtam mit csinálni. Ahogy gondolkoztam, láttam, hogy követőim száma megnőtt. Megnéztem kik azok akik bekövettek...megakadt a szemem egy illetőn. Igen...ő volt az. Az én szőke hercegem, akit ott hagytam tegnap este. -Niall! Nem hiszem el!-kiáltottam fel. Nem gondoltam volna, hogy ezek után még megkeres. Szerencsésnek éreztem magam. Miután kiörültem magam, teljesen lefáradtam így bedőltem az ágyba és elaludtam.

*Niall szemszöge*
Épp a neten keresgéltem...próbáltam több elérhetőséget találni róla. Azóta sem tudom kiverni a fejemből. Nem hagy nyugodni az amit mondott...szeretném megtalálni. Többet megtudni róla...olyan titokzatos volt és engem hajt a vágy, hogy megfejtsem őt. Különleges volt. Rögtön megfogott, amint megláttam.
-Mi van tesó! Olyan feszült vagy tegnap este óta! Történt valami?-huppant le mellém Zayn és a képernyőt kezdte vizslatni

-Semmi...csak keresem azt a lányt, akivel tegnap találkoztunk! Tudod a VIP-s.
-Ööö...az a Bonnie és Jenna voltak azok?-ahogy próbálta felidézni őket a fejét vakarta
-Igen, pontosan és szeretném megtalálni Bonnie-t!
-Mert? Mi van vele? Csak nem megtetszett neked? Húha, Niall szerelmes lett!-bökdösött Zayn és nyávogó hangon kiabált. Ezzel az őrületbe tudott kergetni.
-Az egy dolog, hogy Niall-nek megtetszett, de a csaj tuti, hogy titkol valamit!-lépett be a szobába Harry és elég ideges volt a feje.
-Fogdd be Harry!-álltam fel és egyenesen a szemébe néztem.  -Akkor is megkeresem ha tetszik ha nem. Te nem tehetsz ellene semmit remélem tudod!-mutattam rá
-Nem fogod fel, hogy ebből még baj lehet? Hogy lehetsz ennyire önfejű? Több száz lány van a Földön erre te kifogsz egy ilyet, mint Bonnie?!
-Mi van azzal a csajjal? Valaki elárulná?-szakított félbe minket Zayn
-Majd megtudod, ha eljön az ideje!-válaszoltam
-Komolyan nem vagy normális! Ha ezt megtudják a többiek nagy balhé lesz.
-Te miért vagy annyira biztos abban, hogy fura a csaj? Annyira bírom mikor kioktatsz! Mintha te olyan tökéletes lennél és sosem követnél el hibákat. Hagy cselekedjek már úgy ahogy akarok!-ezután fogtam magam és kirohantam a szobából. Nem akartam nagyobb veszekedést.
-Amúgyis most már nem tudsz megállítani, mert megtaláltam a címét és megkeresem. Erről ennyit!-kiabáltam vissza Harry-nek. 
-Niall! Neked mi bajod van? Gyere már vissza!-kiáltott utánam Zayn. Végig értetlenül figyelt minket. Nem akartam addig beavatni a dolgokba míg be nem bizonyosodik mindaz, amit tegnap hallottam Bonnie-tól.
-Most nem megyek! Dolgom van.
Gyorsan kocsimba ültem és mindent ott hagyva elhajtottam. Nem érdekelt semmi csak minél hamarabb látni akartam újra. Fura...ilyen még sosem volt velem. Sok lány volt eddig az életemben, akik tetszettek, de csak ennyi. Bonnie más, mikor megláttam tudtam, hogy ő különleges lány és jobban meg kell ismernem. Tegnap lett is volna rá alkalom, de el kellett mennie és még mindig a fejemben ég az a hang a szó..."lányom, Sarah". Tényleg van lánya? Vagy csak én képzelődtem? Egyre rejtélyesebb lesz a dolog. És ez engem még jobban inspirál arra, hogy megkeressem és végre meg van. Hozzá tartok...most már csak reménykedek, hogy otthon lesz és beszélni tudok vele.
Gondolataim csak körülötte forogtak...pár percre rá oda értem egy nagy ház elé. Ellenőriztem, hogy jó helyen vagyok-e és igen. A szívem valamiért, de nagyot dobbant. Kiszálltam a járműből és a bejárati ajtó felé indultam. Láttam, hogy egy fekeet autó áll a felhajtón, szóval valakinek itthon kellett lennie. Nagy levegőt vettem és becsöngettem...

*Bonnie szemszöge*
Vergődtem az ágyban és folyt rólam a víz...förtelmes álmom volt, gyorsan szedtem a levegőt, ahogy hirtelen felültem az ágyban. Álmomban újra előjött az a kép, mikor Brad fájdalmat okozott nekem azon az éjszaka. Aztán Sarah-t nem tudtam megmenteni és nem élte túl a betegséget...Borzalmas volt. Sírni kezdtem, még az álmomban sem tudtam nyugodni. Abban a percben azt éreztem, hogy menten megőrülök. Az ágyam szélén ültem és remegtem, gondoltam inkább vissza megyek a kórházba. Itthon csak megbolondulok. 
Épp készülődni akartam, hogy vissza induljak, mikor csöngettek. Elképzelésem sem volt, hogy ki lehet az és megmondom őszintén, hogy nem is volt kedvem senkihez sem. Nem akartam ajtót nyitni, de az illető aki kint állt nagyon kitartóan nyomta a csengőt. Álmosan, kisírt szemmel lebotorkáltam a lépcsőn.
-Jól van megyek már csak szállj le a csengőről kérlek.-kiabáltam ki és a fejemet fogtam, mert majd szét robbant. Lassan a kilincs felé nyúltam és kinyitottam az ajtót, aztán megálltam és úgy maradtam, ledermedtem. Nem hittem a szememnek. Ő volt az...igen ő, akivel tegnap nem tudtam utólag találkozni. Faképnél hagytam és most itt van. Niall Horan ott állt előttem.

-Szia! Hát te, hogy kerülsz ide?-kérdeztem tőle kikerekedett szemekkel. Dörzsölgettem őket, hogy megbizonyosodjak, hogy ez tényleg igaz-e.
-Remélem nem zavarlak Bonnie. Bocsi, hogy csak úgy beállítottam ide, tudom, nem kellene itt lennem vagyis magam sem tudom mi van velem, de úgy éreztem, hogy nekem meg kell keresni téged.
-Tessék? Semmit nem értek! Én most...nem vagyok olyan beszélgetős kedvemben. De ha már itt vagy gyere be, persze örülök neked csak most össze csaptak a hullámok a fejem fölött és nem vagyok valami jól.-
Belépett az ajtón és elvezettem a nappaliba. Megkínáltam ennivalóval, innivalóval de nem fogadott el semmit, csak beszélni jött velem. Nem tudtam mit szeretne tőlem még a tegnap este után.
-Gyere ide ülj le mellém.-mutatott maga mellé.
-Először is, hogy találtál meg Niall??-ültem le, oda ahova mutatott
-Legelőször Twitteren próbáltam veled kapcsolatba kerülni, írtam neked üzenetet de nem válaszoltál.
-Pedig megnéztem a Twittert, láttam, hogy bekövettél annyira boldog voltam, de aztán az üzeneteket nem láttam. Sajnálom!
-Gondoltam, nem vetted észre, ezért nem nyugodtam és próbáltam több helyen is megkeresni, mikor már mint egy FBI ügynök annyit keresgéltem, nyomoztam, míg a címedet meg nem találtam és most így vagyok itt. Kérlek ne nézz örültnek!-nézett rám bájos kutyaszemekkel. Nem lehetett neki ellenállni.
-Dehogyis nézlek annak! Csak olyan furcsa, hogy itt vagy miután ott hagytalak tegnap, pedig mindennél jobban szerettem volna veled a fantasztikus koncert után találkozni!
-Akkor miért nem jöttél? Miért kellett elmenned? Nem értettem teljesen amit mondtál nekem tegnap. Azóta sem értem mi történt hirtelen veled! Azt hittem, hogy vele nem akarsz találkozni.
-Mondtam már, hogy mindennél jobban menni akartam veled. Jobban meg akartalak ismerni, még akkor is ha nagy rajongód vagyok, de tudom, hogy benned több van! Csak családi okok miatt kellett eljönnöm!
-Figyelj ide Bonnie. Nekem elmondhatod, hogy mi van veled. Hidd el, köztünk marad. Szeretném tudni, hogy ki az a Bonnie Evans! Szabad?
-Hát...tudod én!-csuklott el a hangom
-Héj, nyugodj meg!-fogta meg a kezem.
-Mi van a karodon? Mik azok a vágások? Bántottad magad?-vizslatta a sebeket, amiket még évekkel ezelőtt vágtam és sajnos a hegek megmaradtak.
-Nem...ezt nem akarom elmondani. Hagyj inkább békén!-húztam el a kezemet és felálltam mellőle. Hátat fordítottam neki.
-Menj el...!
-Nem...mondd el mi a baj!
-Mondom, menj el Niall! Kérlek!-mutattam az ajtó felé
-Addig nem megyek el, amíg nem mesélsz el nekem mindent! Csak miattad jöttem el és tudom, hogy nekem itt a helyem melletted.-hátam mögött állt meg és a kezét a vállamra tette és vissza húzott a kanapéra
Nagy levegőt vettem, belenéztem szemébe és megnyugodtam.
Egy ideig csendben ültem mellette, ő csak várt majd mikor elég erősnek éreztem magam, hogy megszólaljak:
-3 évvel ezelőtt történt minden. Az életem romokban hevert, az édesapám mikor elhagyott minket anyámmal megromlott a kapcsolatom és 16 évesen semmi nem érdekelt és az alcoholba és drogokba vetettem magam. Teljesen átadtam magam a szereknek. Így akartam leküzdeni mindazt, azokat a rossz dolgokat, amik engem értek. Sok marhaságot csináltam...szinte minden második héten túladagolás miatt kórházba kerültem, majdnem meghaltam. Volt egy barátom Brad, ő is olyan volt mint én...akkor úgy hitem ő lesz életem nagy szerelme, de egyik éjszaka...minden megváltozott.-elkezdtem sírni, Nem bírtam tovább. Pedig nem akartam Niall előtt sírni. -Sajnálom Niall! Én nem akartam, hogy ezt megtudd. Szégyenlem magam, nem akarom folytatni. Ez nekem nehéz!
-Shh, Bonnie. Add ki magadból! Folytasd kérlek.-simogatta meg az arcom
-Szóval akkor éjszaka Brad bántott, bántalmazott engem!
-Istenem Bonnie! Ez..ez rettenetes.-Niall ijedt arccal tekintett rám
-Megalázottnak éreztem magam és nem tudtam mit tenni.
-Most hol van az a Brad?
-Miután ez történt elhagyott, pedig olyan szép volt minden, de lehet, hogy csak a szerek miatt gondoltam ezt, csak arra kellettem neki, de én nem voltam felkészülve. Azóta nem láttam, mert Amerikába költözött. Aztán az életem teljes fordulatot vett, mikor teherbe estem és született egy lányom Sarah, aki most 3 éves.
-Ő Sarah! Szóval tényleg van lányod? Őt említetted tegnap? Fuuh, ez most nekem...
-Tudom és most jön az a rész, mikor itt hagysz, mert megijedtél ettől az egésztől. Persze nem is vártam el, hogy fogadd el ezt a helyzetet. Megértem ha most itt hagysz!
-Nem hagylak itt. Eszembe sem jutott...
-De neked ez nem lenne jó...én nem lennék jó. Ha ezt megtudják, hogy velem találkozgatsz majd, akkor tudni akarják, hogy ki vagyok. És nekem se lenne most kedvem ehhez, most Sarah-val kell foglalkoznom, szüksége van rám, mert beteg.
-Beteg?-újra rémült arccal nézett rám
-Igen az! Látod, most minden gondomat rád zúdítom, itt sajnáltatom magam, pedig nem is ismersz annyira. 
-Fejezd be. Szerinted miért vagyok itt? Azért, hogy megismerjelek. És segítek talpra állni...
-Ő itt Sarah?-mutatott rá egy képre ami a kandalló tetején állt.
-Igen ő az. Szemem fénye! Próbálok ilyen fiatalon is, annyit törődni vele és mindent megadni, mint egy rendes anya. Sokszor nagyon nehéz, de édesanyámmal Sarah születése óta sokkal jobb a kapcsolatom, ezért ő most segít nekem és persze Jenna is itt van velem.
-Tudom nem könnyű neked! Elmondod, mi történt Sarah-val?
-Tegnap a koncert alatt, anya hívott, hogy Sarah-t bevitték a kórházba, mert rosszul lett és nem tudták mi a baja, csak sok vizsgált után derült ki...
-Mi?
-Súlyos leukémiában szenved!-a hangom elhalkult. -Azon...azonnal új csontvelőre van szüksége, mert különben...különben meghal, de sajnos nincs megfelelő donor és hónapokba telik, találni neki és sajnos az enyém nem jó. Senki másé sem!-Niall közelebb jött hozzám és átölelt. Különös volt, hogy ő, akiért én rajongok, most itt nyugtat engem és teljesen átérzi amit érzek. Sosem gondoltam, hogy így fogok kikötni, de kellemes volt a karjaiban. Nem így képzeltem el vele a találkozást, de nagyon jól esett az ölelése.
-De most kérlek menj el!
-Tessék? Most akarod, hogy elmenjek, mikor a legnagyobb szükséged lenne valakire?-tárta szét kérdően a karjait
-Be kell mennem a kórházba Sarah-oz! Sietnem kell.
-Akkor hagyd, hogy én vigyelek el.
-Szó sem lehet róla. Köszönöm, hogy meghallgattál, de erre én nem vagyok felkészülve, nem akarom, hogy meglássanak veled. Mit csinálok én? Szeretlek téged, de én nem így akartam ezt. Nem is tudom, hogy mit is érzek valójában. Neked nincs szükséged rám. A karrieredre kell koncentrálnod, nem rám.
-Ez mind hülyeség! Össze hordassz, sok marhaságot! Ha nem érdekelnél, akkor már nem itt lennék. Akkor találkozzunk még máskor is és az legyen egy randi!
-Szóval Bonnie Evans! Eljönnél velem egy randira?-csókolta meg kezemet
-Látom nem adod fel olyan könnyen! Most sem értem, hogy miért pont én de legyen! Elmegyek veled randizni!-mosolyogtam rá
-Tudtam! Nem adod be könnyen a derekad, de nekem sikerült! Akkor holnap este 7-re érted jövök ha úgy jó neked?! Persze ha Sarah miatt nem tudsz eljönni megértem.
-Szakítok rád időt. Ígérem elmegyek! Akkor holnap este. De ugye nem lesz nagy felhajtás, nem akarom, hogy bárki bármit tudjon.
-Nem lesz gond! Tökéletes lesz. Addig is szia. Már most nagyon várom a holnapot!
-Én is nagyon! Köszönöm Niall, hogy meghallgattál és ennek ellenére is itt maradtál velem!
-Ez természetes. Érted bármit!-megsimogatta a hátamat és kilépett az ajtón. Integettem még neki, majd elhaladt a ház előtt. Abban a percben boldog voltam, nem tudtam elhinni, hogy ez velem történt meg.
-Bonnie Evans, mibe kerültél te? Ebből mi fog ki sülni?-kérdeztem magamtól